Vrijwilliger die culturele uitjes voor ouderen wilt coördineren

Categorieën:
activiteiten
Zichtbaarheid:
Alle gebruikers

Vrijwilliger die culturele uitjes voor ouderen wilt coördineren

Stichting Vier het Leven organiseert culturele activiteiten voor ouderen (65+) die niet graag alleen op stap gaan. Zij worden thuis opgehaald door een gastheer of gastvrouw van Vier het Leven en samen met andere gasten gaan zij gezellig naar de bioscoop, een concert, een theatervoorstelling of naar een museum. De deelnemers genieten van een drankje tussendoor en elkaars gezelschap en worden na afloop weer veilig thuisgebracht.

Voor het versterken van ons team is Vier het Leven in de regio Capelle aan den IJssel op zoek naar een tweede locatiecoördinator (vrijwilligersfunctie) voor 4 tot 8 uur per week. Je verricht onder begeleiding van de regiocoördinator diverse werkzaamheden ten behoeve van het goed verlopen van de sociaal-culturele uitjes voor ouderen in Capelle aan den IJssel en omgeving, zoals:

• Het maken van een vrijwilligersplanning en draaiboeken voor de uitjes
• Het bestellen van de kaarten bij het theaters
• Regel je waar nodig speciaal rolstoelvervoer voor rolstoelgebruikers
• Ben je eerste aanspreekpunt en coach voor het team van vrijwillige begeleiders
• Organiseer je 1 keer per jaar een informatieve bijeenkomst voor de vrijwilligers
• Werving en selectie van nieuwe vrijwillige begeleiders

Lijkt het u leuk om samen met een andere locatiecoördinator aan de slag te gaan? Woont u in Capelle aan den IJssel of in de omgeving, heeft u een computer, kunt u goed plannen, vindt u organiseren leuk en wilt u ouderen graag een mooie middag/avond bezorgen? Dan zoeken we u! Kijk op www.4hetleven.nl voor de volledige functieomschrijving.

gepubliceerd: 23 januari 2020
triangle Deze hulpvraag is gezien door de servicedesk.

Om je hulp aan te bieden of reacties te bekijken moet je inloggen.