Dordrecht matcht op 10 september

Kun jij op 10 september wat hulp gebruiken? Bijvoorbeeld bij het onderhoud van de tuin, een klusje in of rondom het huis, vervoer naar de tandarts of heb je gewoon zin in een gezellige wandeling met een kopje koffie? Plaats dan je vraag op wehelpen.nl/dordrecht en vermeld het trefwoord ‘Matchdag'. Een e-mail aan dordrecht@wehelpen.nl mag ook.

INZET078! en WeHelpen Dordrecht gaan voor je aan de slag. Medewerkers vanuit allerlei Dordtse organisaties steken de handen uit de mouwen om kleine hulpvragen op te pakken. De klus mag niet langer duren dan een uurtje; we willen zoveel mogelijk Dordtenaren helpen die dag. Je bent niet alleen!

WeHelpen Dordrecht en INZET078! zorgen voor een match tussen jou en een vrijwilliger. Er wordt van tevoren contact met je opgenomen, zodat je weet wie jou op 10 september komt helpen.  

Heb je een vraag of wil je wat meer weten over Dordrecht matcht? Stuur een e-mail naar dordrecht@wehelpen.nl en we nemen snel contact met je op. Tot 10 september!

Wat is INZET078!
INZET078! is vanaf 1 september dé plek voor inwoners van Dordrecht om een leuke vrijwilligersklus te vinden. Er staan meer dan 200 vacatures voor je klaar. Op de website zoek je naar leuke vacatures of loop eens binnen voor antwoord op een vraag over vrijwillige inzet en meedoen in de samenleving. Je kunt er cursussen volgen om kennis en vaardigheden op te doen die van belang zijn voor je vrijwilligerswerk. INZET078! brengt je in contact met meer dan 1.000 organisaties. 

Wat is WeHelpen? 
Iedereen heeft wel eens hulp nodig. En wil best een keer een buurtgenoot helpen met een klusje of activiteit. Of samen iemand voor korte of langere tijd ondersteunen bij dagelijkse bezigheden. Wehelpen.nl/dordrecht is een website waarop ze elkaar kunnen vinden. Samen werken we zo aan een socialere samenleving waarin helpen en hulp vragen vanzelfsprekend is.