Kennisdeling over zorg en wonen

Ouderen blijven langer thuis wonen en de belasting op informele hulp neemt toe. De vraag naar mantelzorg wordt steeds groter. Organisaties spelen daarop in en bieden hun klanten oplossingen en adviezen om deze situatie te vergemakkelijken. 

Concrete oplossingen
Op IkWoonLeefZorg.nl, het platform opgericht door Rabobank en Interpolis, wordt kennis over zorg en wonen gedeeld. Je vindt er tips over sociale activiteiten, inzicht in financiële mogelijkheden en concrete oplossingen. Het platform trekt sinds de oprichting maandelijks tienduizenden bezoekers. 

Samenwerking
Rabobank en WeHelpen zijn al meer dan vijf jaar aan elkaar verbonden. Er zijn veel overeenkomsten tussen de missies van beide coöperaties: ouderen helpen langer zelfstandig te blijven wonen en mantelzorgers in hun rol ontlasten. 

Wat bekent dit voor jou?
De coöperaties Rabobank en WeHelpen stimuleren waardevolle verbindingen. Verbinding met de samenleving, de toekomst en met elkaar. Tussen organisaties en tussen burgers, cliënten, verzekerden en patiënten. Zo willen we het welzijn en de zorg voor elkaar in Nederland steeds verder verbeteren. Kijk op IkWoonLeefZorg.nl en op wehelpen.nl wat we voor je kunnen betekenen.